Programator PHP/MySql

2 posturi disponibile: 1 Junior/ 1 Senior

– PHP/ MySQL – nivel mediu
– HTML/CSS – nivel mediu
– Disponibilitate mare de a invata lucruri noi

Nu este necesara experienta intr-o alta companie dar este obligatoriu un bagaj minim (mediu) de cunostinte in programarea PHP. Daca aveti lucrari bazate pe PHP nu exitati sa le prezentati, oricum va exista un mic test PHP in cadrul interviului.
RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Intr-un mediu placut, in care fiecare isi poate dezvolta abilitatile profesionale, munca trebuie sa fie o placere, nu o necesitate. Este foarte important sa iti placa ceea ce faci si sa iti doresti sa te dezvolti in acest domeniu. Daca nu reusesti sa privesti lucrurile asa nu vei putea intra in echipa noastra.

Trebuie sa fii un jucator de echipa, sa fii capabil sa participi la proiecte in termene si conditii de stres si totodata sa fii capabil sa participi si la jocurile din firma, indiferent de tematica. Trebuie sa fii foarte ambitios si dornic sa te dezvolti permanent.

Banii sunt un rezultat al muncii noastre iar fiecare membru al echipei este recompensat in functie de performante. Respectam conditiile legale, oferim salariu fix, respectam concediile si zilele libere, respectam oamenii.

Avem nevoie de tine daca iti doresti sa te dezvolti in acest domeniu, daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu tanar, foarte placut si civilizat, si Nu uita! – in primul rand daca iti place ceea ce faci.

Trimite CV-ul tau la adresa office<at>endd.ro .

Programator Action Script 2/3 (project based)

  • Cunostinte solide Flash si Action Script 2/3.
  • Disponibil pentru colaborarea pe diferite proiecte cu termen limita de predare.
  • Plata se discuta punctual in functie de proeict.

Trimite CV-ul tau la adresa office<at>endd.ro .

Dorim sa vedem neaparat exemple cu realizari personale in domeniu.

Be Sociable, Share!